B-kullen är här!!!

Nu är de här!! Natten mellan 8-9 September bestämde sig de små krabaterna för att komma.. Lite tidigare än vad jag hade tänkt mig dock. Då Lea bara var på dag 58 så trodde jag allt att hon skulle vänta några dagar till. Men se de hade inte de tänkt.

Första valpen var en liten pärs. Kan inte säga ngt annat än att när Lea skrek av smärtor när krystvärkarna kom så kändes det inte något vidare. Men valpen var delvis ute ganska länge så jag hade ändå hopp om att hon skulle lösa det. Och med en sista ordentlig kryst så kom den ut. Den kom med ändan först så troligtvis därför det var lite svårt, plus att första valpen brukar vara den kämpigaste om jag har förstått rätt. Detta var också den största valpen men med tanke på att alla valparna är små så kan man inte säga att den var stor. Efter ca 30 minuter kom valp nr 2 och det var skönt när den kom mycket lättare. Och efter ca 5 minuter medans jag fortfarande är fokuserade på valp 2 så reagerar jag på att Lea håller på att slicka febrilt på ngt och får till min förvåning se att där ligger det en valp till. En liten liten krabat som nog kom ut av bara farten. Där fick jag min bonusvalp tänkte jag.. Men se där fick jag fel. Jag tyckte inte att hon uppförde sig som hon var färdig och nej det var hon inte.. Så efter drygt en halvtimme så kommer det ytterligare en. Så härligt! Det blev 2 bonusvalpar 😀

Så resultatet blev 2 tikar och 2 hanar. Tikarna och den ena hanen är svarta med tecken och den hane som kom sist är faktiskt en domino. Jag visste att det fanns en möjlighet att det kunde bli domino men trodde nog mer på att det skulle kunna bli någon cream i så fall. Men en domino blev det. Men jag är bara så lycklig över att de är här och att allt har gått bra. Det är det enda som spelar någon roll!

Som det ser ut nu så är 2 av valparna tingade. Troligtvis en tik och en hane. Så är man intresserad utav valp så kan man maila mig till lillahamrums@outlook.com och berätta lite om sig själv och vad man har för tankar angående att ha hund.

Här kommer det naturligtvis lite bilder på de små korvarna. De är inte mycket för världen nu men de växer snabbt och har redan alla ökat sina vikter.


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s